Revalidatie na Corona (COVID-19)


De impact van het Corona-virus op de fysieke en mentale gezondheid is groot. Vermoeidheid, spierklachten, longproblemen, ademhalingsproblemen maar ook angst om weer te gaan bewegen kunnen factoren zijn die mensen beperken om de draad weer op te pakken.

 Fysiotherapie Emmermeer biedt revalidatie aan voor mensen die herstellende zijn van het Corona-virus (COVID-19). Een deskundig team bestaande uit een fysiotherapeut en een psychosomatisch fysiotherapeut begeleidt u in het herstel en onderhoudt de contacten met uw specialist en huisarts. Stapsgewijs brengen zij uw klachten in kaart en afhankelijk van uw hulpvraag en mogelijkheden stellen wij een zorgvuldig revalidatieprogramma op met realistische doelen. Het verbeteren van uw belastbaarheid (zowel fysiek als psychisch) staat hierin voorop.

Fysiotherapie Emmermeer doet mee aan het onderzoek COVID-19 paramedische herstelzorg. U kunt bij ons informeren naar de voorwaarden. Tevens kunt u op onderstaande websites  meer  informatie vinden over het onderzoek en over de vergoeding uit de basisverzekering.